Elérhetőség

Cím:
1065 Budapest Révay u. 10 IV. emelet
Telefon: (+36) 1 999-4759,
              (+36) 1 688-0350;
Fax:       (+36) 1 322-2744;
centralterkep.png
 
 
Central Workout
Középpontban a workout
Central Workout ZRt.
Napjainkra a workout szó egyre elfogadottabb és használatosab eleme lett a pénzügyi nyelvnek. A kifejezést a fittnesstől kölcsönözték, s szó szerinti jelentése kidolgozni valamit. Ez azonnal értelmet nyer, amint vetünk egy pillantást az edzőgépek reklámjában feltűnő "Ilyen volt - ilyen lett" alakokra. A "workout" szó pénzügyi területre történő átemelése arra az erőfeszítésre, elvégzendő munára utal, amivel a régebben lejárt követelésekből újra pénzt lehet "kidolgozni".
Társaságunk hosszú évek óta dolgozik már a pénzügyi-tanácsadói piacon. A folyamatosan sikeres működést és a szakmai eredményességet a társaság üzleti filozófiája biztosította: minőségi munka és a változó körülményekhez való rugalmas alkalmazkodás. Megtanultuk, hogy tevékenységünk akkor lehet sikeres, ha tiszteljük az adósainkat is és megpróbálunk empatikusan, minden egyes ügyet önálló, egyedi esetként kezelni.
A Centrál Workout Pénzügyi Zrt. 137,5 millió forintos alaptőkével történő alapítására 1992-ben került sor. A társaság tanácsadóként aktívan részt vett a piacgazdaság tényleges kialakulását okszerűen kísérő privatizációs folymatokban, ezáltal széleskörű gyakorlatra tett szert a portolió-, ingatlan - és más típusú vagyonok értékelésében.
A tömeges privatizáció lecsengésével a társaság új terület felé nyitott: a nemzegazdaság különböző ágazataiba tartozó gazdálkodók gazasági-pénzügyi problémáinak megoldása, a válságmenedzselés lett a fő tevékenysége. A jellemző megrendői kör a magyarországi székhelyű bankok közül került ki.
 
 
Ügyfélközpont
Ajánlatkérés
online
Kérjen online ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével
Mit tegyen?
ha adós...
A követeléskezelés során felmerülő legfontosabb kérdésekre itt talál választ.
Online kapcsolat
Tegye fel kérdését e-mailen, munkatársaink hamarosan válaszolnak.
Panaszkezelés
Céges dokumentumok és szabályzatok