Elérhetőség

1065 Budapest Révay u. 10. IV. em.
Telefon:                (+36) 1 688-0360;
Fax (back office):  (+36) 1 343-7400;
Fax (sales):           (+36) 1 322-4699;
centralterkep.png
 
 
Central Faktor »
Céginformáció
Céginformáció
Középpontban a faktoring
A Centrál-Faktor ZRt. klasszikus kereskedelmi faktoring tevékenységre szakosodott pénzügyi vállalkozás. Működésünket 2004-ben kezdtük meg, az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet 2373/2004. számú határozatában adott engedélye alapján. Tulajdonosaink hazai pénzügyi befektetők, akik több nagyvállaltnál, illetve cégcsoportnál töltenek be tulajdonosi, igazgatósági, felügyelő bizottsági tag beosztást. 
 
Megalakulásunk óta tagja vagyunk a Magyar Faktoring Szövetségnek, a Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületének, illetve szolgáltatásaink bővítése érdekében több garancia szervezettel kötöttünk együttműködési megállapodást: Garantiqa Hitelgarancia Zrt., Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány, Coface Hungary Kft és Euler Hermes Europe SA Magyarországi Fióktelepe.
 
A 2004. évi alapítás óta forgalmunk és ügyfeleink száma dinamikusan növekszik, így a független faktorcégek között a magyar piacon a Centrál Faktor Zrt. ma már meghatározó szerepet tölt be. A cégünk működését magasan kvalifikált speciális területre szakosodott jogi és pénzügyi szakértő kollégák segítik.
 
Független pénzügyi szolgáltató társaságként, a finanszírozáshoz szükséges forrást - a saját pénzeszközeinken  túl – több hitelintézet biztosítja.
 
A kis és közepes vállalatok finanszírozása mellett stratégiai ügyfélként kezeljük a nagyvállalati partnereket, számukra egyedi faktoring ajánlatokat biztosítunk. Minden társaságot egyformán fontos partnernek tekintünk, a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokon át a multinacionális konszernekig. Iparág tekintetében sem specializálódtunk, így tevékenységi megkötés nélkül vállaljuk a követelések finanszírozását. Továbbá mind belföldi, mind a határainkon átnyúló faktorálással foglalkozunk, forintban és a jelentősebb devizákban ( EUR, USD ) egyaránt.
 
Ügyfeleinket, partnereinket a Centrál-Faktor ZRt. székhelyén, a 1065 Budapest, a Révay u. 10. IV. emelet sz. alatt fogadjuk, de munkánkat az ország több nagyvárosában megtalálható képviselőink is támogatják.