Elérhetőség

Cím:
1065 Budapest Révay u. 10 IV. emelet
Telefon: (+36) 1 999-4759,
              (+36) 1 688-0350;
Fax:       (+36) 1 322-2744;
centralterkep.png
 
 
Céginformáció
Középpontban az ingatlan
A Centrál csoport legfiatalabb tagja a 2006. harmadik negyedévében alapított Centrál Immo Kft., melynek alapvető tevékenysége az ingatlangazdálkodás, ingatlanforgalmazás, ingatlanüzemeltetés.
 
A követeléskezelési tevékenységből logikusan következett egy ingatlanhasznosítással foglalkozó társaság csoportba integrálása. A követelések jelentős hányada ugyanis ingatlannal fedezett, így a felszámolási-, végelszámolási-, végrehajtási- és egyezségi folyamat során a Centrál Workout ZRt. telkekhez, épületekhez, lakásokhoz, irodákhoz jutott.
 
Az ingatlanokkal való foglalkozás speciális szakértelmet, és a többi tevékenységtől eltérő finanszírozási folyamatokat igényelt, ami egy önálló ingatlanhasznosító cég keretein belül hatékonyabban, gazdaságosabban valósítható meg. A Centrál Immo Kft. tevékenységét tovább árnyalja, hogy a jellemzően résztulajdonú ingatlanok kerülnek a portfoliójába, aminek tehermentessé és forgalomképessé tétele az ingatlanos ismeretek mellett speciális jogi ismereteket és nem kevés türelmet is feltételez.
 
A Centrál csoport transzparenciáját is erősítette az Immo létrejötte, lehetővé téve, hogy a csoporton belüli fő tevékenységek szervezetileg és elszámolástechnikailag is elkülönüljenek. Ez partnereink bizalmának növekedésével jár együtt, hiszen minden túlzott számolgatás és átvilágítás nélkül is következtetéseket vonhatnak le a Centrál csoport egyes tevékenységeinek jövedelmezőségéről, fejlődéséről. Másrészt a tevékenységek önálló cégekbe szervezése lehetőséget teremtett arra, hogy egy esetleges külső tőkebevonás esetén a szakmai partnerek a csoport azon szegmensébe fektethessenek közvetlenül, amelyik a profiljukba vág.
 
A Centrál Immo Kft. fejlesztése a következő évek egyik kiemelt feladata. A követelések kezelése során megszerzett ingatlanok kezelése mellett önálló ingatlanfejlesztési projektek kivitelezése a cél, a kornak megfelelő modern pénzügyi technikák felvonultatása mellett.