Elérhetőség

Cím:
1065 Budapest Révay u. 10 IV. emelet
Telefon: (+36) 1 999-4759,
              (+36) 1 688-0350;
Fax:       (+36) 1 322-2744;
centralterkep.png
 
 
Céginformáció
Középpontban a tanácsadás
A vég- és felszámolási eljárások jelenlegi jogszabályi szabályozottsága egyéni értelmezéseket tesz lehetővé. A vonatkozó jogszabályok inkonzisztensek, szinte lehetetlen megfelelni valamennyi előírásnak. Előfordulhat, hogy biztosnak hitt bírósági ítéletek homlokegyenest ellentmondanak a várakozásooknak, a felszámolók egyes lépései pedig teljesen új helyzetet teremtenek egy akár évek óta folyó felszámolási eljárásban.
A jogszabályok dzsungelében a precedensek mutatnak új utat. Így kifejezetten hasznos, ha egy felszámolási ügyben résztvevő jogi vagy magánszemély, legyen belföldi vagy külföldi, egy erre a területre specializálódott cég segítségét veszi igénybe. A Centrál-Faktor Követeléskezelő Kft. alaptevékenysége a teljes körű workout-tanácsadás. A hozzánk fordulók ügyét áttekintjük, elemezzük jogi és pénzügyi szempontból, és a valós képet a megrendelő elé tárjuk ajánláunkkal, hogy érdemes-e belevágni az adott folyamatba vagy sem. Az ügyfelet - a jogszabályok engedte mértékben - képviseljük a felszámolás teljes folyamatában, az egyezségi eljárásokon, a hitelezői választmányban stb. Végrehajtjuk az üzleti sikerhez szükséges pénzügyi lépéseket, követeléseket vásárolunk fel. Belföldön és külföldön felkutatjuk a hitelezőket. Megteremtjük a lehetőségét, hogy ügyfeleink a szükséges feltételek megléte esetén külső finanszírozási forráshoz jussanak.
 
Mindezen tevékenységek sikerének záloga szakembergárdánk és széleskörű piaci ismeretünk. Speciális területünk a külföldi adósok felkutatása és a pénz behajtása, illetve Magyarországon a külföldi hitelezők képviselete.